Uw tuin van A-Z

Stap 1 – Bespreken van het project

Elk project is verschillend, daarom komen wij graag ter plekke om het volledige project te bespreken. Dit eerste contact geeft een duidelijk beeld van wat de verwachtingen en dromen zijn voor je tuin.

Hierdoor krijg je de mogelijkheid om je wensen op een duidelijke manier over te brengen.

Uw tuin van A-Z - Tuinen Brouckaert
Uw tuin van A-Z - Tuinen Brouckaert

Stap 2 – Offerte + 2D/3D ontwerp

Op basis van je wensen en vragen ontwerpen we een geraffineerd tuinontwerp op maat. Dit ontwerp wordt eerst opgemaakt in 2D en besproken tot je tevreden bent met het resultaat. Daarna is het ook mogelijk om een 3D plan op te maken.

Stap 3 – Inplannen + Uitvoering

Een duidelijke kostenraming maakt dat onze samenwerking op goede afspraken gebaseerd is en geeft je een duidelijk beeld van de te verwachten kosten. Onze vakmensen zorgen voor een professionele realisatie van de werken.

Dankzij de beschikbaarheid van een volledig machinepark kunnen we ervoor zorgen dat de werkzaamheden, zowel in aanleg als onderhoud, op een vlotte en efficiënte manier uitgevoerd worden.

Door onze eigen boomkwekerij kunnen wij planten aanbieden die ecologisch gekweekt worden, in evenwicht met de natuur.

Uw tuin van A-Z - Tuinen Brouckaert
Uw tuin van A-Z - Tuinen Brouckaert

Stap 4 - Onderhoud

Wil je zelf ook meer kunnen genieten van je tuin? Dan kunnen wij in het onderhoud ervan voorzien.

Wij beschikken over een zéér mooi en compleet machinepark om het onderhoud van tuinen op de meest efficiënte en beste manier te onderhouden. Onze tuinen kennen we door en door. Zo kunnen we onze onderhoudsploegen perfect inzetten wanneer een specifiek werk moet gebeuren.

Indien gewenst kan je vooraf geïnformeerd worden wanneer we het vast onderhoud plannen. Nadien ontvang je een overzicht van de uitgevoerde werken. Zo blijf je zorgeloos genieten van je tuin.