Natuurlijke zuivering zonder chemicaliën

Een natuurlijk gezuiverde zwemvijver verleent je de serene uitstraling van een klassieke vijver, met daarbovenop de luxe om rustig pootje te baden in helder water. De vijverplanten zorgen immers niet enkel voor een streepje groen maar staan ook in voor de filtering van het water, ondersteund door een uniek natuurlijk zuiveringssysteem. De toevoeging van chemicaliën wordt daardoor totaal overbodig. Met een zwemvijver kies je dus voor een milieuvriendelijk zwemalternatief dat het hele jaar door een blikvanger vormt in je tuin.

Als exclusief verdeler van Biotop kies je bij Tuinen Brouckaert voor 30 jaar ervaring in het ontwerp en de aanleg van zwemvijvers op maat.

AF Fotografie AF C5987
AF Fotografie AF C5945

Hoe werkt het?

De vorm van je zwemvijver is volledig naar wens te ontwerpen. Je kan perfect waterornamenten zoals een bronsteen of een waterval toevoegen om het natuurlijke charmegevoel nog meer te benadrukken. Een gelijke verhouding tussen het zwem- en plantgedeelte en een diepte van minimaal 140 cm is weliswaar aangeraden voor een optimale werking van het systeem. Voor meer info hierover kan je terecht op de websites van Biotop Benelux en Biotop Nederland.

Onze tuinarchitecten geven jouw zwemvijver graag vorm op maat van je huidige tuinplan of nemen je idee mee bij de uitwerking van je totale tuinontwerp.

Stuur ons een berichtje
AF Fotografie AF C5995

De voordelen van

een Biotop-zwemvijver

Realisaties

Zwemvijvers om

bij weg te dromen

Bekijk alle realisaties

Meer info over

een zwemvijver op maat?

Contacteer ons
Akkoord