Ons ontwerp maakt kans op een Biotop Design Award 2022
15.11.2022

In Ruiselede vormden we een bestaande vijver om tot een moderne zwemvijver. Het project viel in de smaak bij de klant én bij onze partner in natuurzwembaden en zwemvijvers: Biotop. We ontvingen een nominatie voor hun Design Award van 2022 in de categorie 'verbouw en renovatie'.

Biotop Design Award 2022 - Tuinen Brouckaert

Twee drijfveren overtuigden de klant om bij ons aan te kloppen voor het ontwerp een de aanleg van een Swimming Pond van Biotop: zijn bestaande vijver droogde steeds uit én de droom was er al lang om er ooit in te kunnen zwemmen. Wij maakten er met plezier werk van en trokken de zwemput wat verder richting de woning om een unieke vorm te creëren. Enerzijds is er een klassiek zwemgedeelte dat ideaal is om baantjes te trekken, anderszijds maakt een beplant bekken het geheel extra sfeervol. Achteraan de zwemvijver integreerden we een terraszone met warm hout, waar het heerlijk vertoeven is met zicht op het water en al wie erin plonst.

Kijk mee hoe het project tot stand kwam in onderstaande timelapse!

Genieten van natuurlijk water in jouw tuin? Contacteer ons voor het ontwerp van een zwemvijver of natuurzwembad op maat.

Akkoord