Tips, advies en inspiratie

voor je tuin

Stefaan, Ann en Elke Brouckaert
19.01.2023

Tuinen Brouckaert in Sterck Magazine: "Familie met groene vingers"

Sterck Magazine zet sterke ondernemers in de kijker. Ook ons bedrijf kwam aan bod in de laatste editie. Lees hier het volledige artikel.

Lees meer
In gesprek met Robert Brouckaert grondlegger van Groen Groeien Tuinen Brouckaert
14.12.2022

In gesprek met Robert Brouckaert, grondlegger van Groen Groeien

Robert Brouckaert is de grondlegger van Groen Groeien, de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers. In het Groen Groeien-magazine vertelt hij over het ontstaan van de organisatie en hoe hij de tuinsector doorheen de jaren zag veranderen.

Lees meer
Biotop Design Award 2022 - Tuinen Brouckaert
15.11.2022

Ons ontwerp maakt kans op een Biotop Design Award 2022

Een van onze recente zwemvijverprojecten is genomineerd voor een Design Award van onze partner Biotop in de categorie 'verbouw en renovatie'. Bekijk hier hoe het project tot stand kwam.

Lees meer
AF Fotografie AF C5995
06.06.2022

Je zwembad laten ombouwen tot zwemvijver: een slim idee

Is je zwembad verouderd? Laat ‘m niet meteen dempen maar overweeg om er een zwemvijver van te maken waar je nog jarenlang plezier aan beleeft. Klinkt goed? We leggen je graag uit waarom wij er zo’n fan van zijn.

Lees meer
Grote bomen verplanten Tuinen Brouckaert
21.03.2022

Grote bomen verplanten? Lees eerst deze tips!

Een grote boom succesvol verplanten is een uitdaging maar zeker geen mission impossible. Bij Tuinen Brouckaert gaven we al heel wat bomen een nieuwe bestemming en delen we daar graag ons advies over!

Lees meer
AF Fotografie AF C5945
24.08.2021

Een zwemvijver of natuurzwembad: zo maak je je keuze

Als exclusief verdeler van Biotop kan je bij Tuinen Brouckaert terecht voor de aanleg van zowel zwemvijvers als natuurzwembaden op maat. Twijfel je welk concept het best aansluit bij jouw wensen? Wij helpen je eruit!

Lees meer
AF Fotografie AF C4985
23.04.2021

Houd je tuin langer mooi met een preventieve ecobehandeling

Je tuindroom realiseren is één ding, je wil natuurlijk ook dat je tuin er langdurig mooi blijft uitzien. Daarom voorziet Tuinen Brouckaert een preventieve ecobehandeling die je planten gezond houdt en bovendien milieuvriendelijk is.

Lees meer
Akkoord