De basis van elk geslaagd tuinproject

De ontwerpfase is een cruciaal onderdeel van wat we doen. Elk tuinproject start daarom met een studieovereenkomst: voor we aan het tekenen gaan, luisteren we naar jouw wensen en doen we een digitale opmeting van je tuin. We komen daarvoor bij je langs met een totaalstation dat de bestaande toestand tot in de details registreert, van de aanwezige bomen tot hoogteverschillen op het terrein. Op die manier kunnen we anticiperen op technische uitdagingen en een gerichte budgetinschatting maken voor de aanleg.

Bekijk onze dienst tuinaanleg
Tuinarchitectuur
Tuinarchitectuur2

Een haalbaar en toekomstgericht tuinplan

Bij het ontwerp van jouw droomtuin houden we rekening met een aantal factoren. We overwegen persoonlijke vereisten naar uitstraling, onderhoud en kostprijs toe met de realistische mogelijkheden: welke ruimte is er beschikbaar, zijn er grote verplantingen nodig om het gewenste resultaat te bekomen, moeten we graafwerken op een bepaalde plek vermijden omwille van leidingen in de grond? Uit onze jarenlange ervaring weten we al te goed hoe belangrijk het is om het praktische aan het esthetische te koppelen.

Verder denken we ook altijd toekomstgericht. Een nieuwe tuin is vaak een meerjarenplan en bijgevolg zorgen we ervoor dat elk ontwerp in fases uitgevoerd kan worden. Zo kies je helemaal zelf of je meteen voor het totaalplaatje gaat of eerst investeert in een goede basis en van daaruit stapsgewijs verdergaat.

Vraag een offerte aan voor jouw tuinontwerp

INSPIRATIE OPDOEN?

Wandel mee door

onze tuinprojecten

Bekijk alle realisaties

Vertel ons hoe jouw

tuindroom eruitziet

Maak een afspraak
Akkoord