Jouw tuindroom efficiënt gerealiseerd

Bij Tuinen Brouckaert gaan we recht op ons doel af als het op de aanleg van je tuin aankomt. Dankzij jaren ervaring in ons vakgebied kennen we de beste methodes om de werken efficiënt aan te pakken. Met behulp van onze eigen, moderne tuinmachines realiseren we elk tuinplan van A tot Z. Want dat is uiteraard de vereiste voor een geslaagde uitvoering: een ontwerp waarvan elk detail op voorhand goed doordacht en berekend werd. Jouw tuin op maat laten ontwerpen?

Bekijk onze dienst tuinarchitectuur
AF Fotografie AF C5024
Shutterstock 1609705015 2

Zo leggen wij jouw droomtuin aan

Aan jou de keuze of je je tuinontwerp in één keer of stap voor stap laat uitvoeren. We bespreken de mogelijkheden op basis van je budget en zoeken een geschikt moment om de aanleg van je tuin in te plannen. Afhankelijk van de weersomstandigheden maken we een tijdschema op voor de uitvoering van de werken. In een eerste fase zetten we alles uit op het terrein: we duiden aan welke beplanting waar moet komen en volgens welke afmetingen. Daarna kunnen we snel aan de slag om jouw stukje groen vorm te geven, van boom tot struik en van vijver tot tuinpad.

Maak een afspraak

Zwemvijvers

Ervaar de rust van natuurlijk zwemwater

Met een natuurlijke zwemvijver creëer je meer beleving in je tuin en kies je bovendien voor een verfrissingsmethode die ecologisch en onderhoudsvriendelijk is. Als exclusief verdeler van Biotop verzekert Tuinen Brouckaert je een professioneel ontwerp en technisch plan, met een helderwatergarantie voor langdurig zwem- en kijkgenot.

Meer over ons zwemvijveraanbod
AF Fotografie AF C5875

INSPIRATIE OPDOEN?

Wandel mee door

onze tuinprojecten

Vertel ons hoe jouw

tuindroom eruitziet

Maak een afspraak
Akkoord