Tuinen Brouckaert, een familiebedrijf

3 generaties liefde voor groen

In 1977 startte 'opa' Robert Brouckaert als zelfstandige tuinaannemer in de Schoolstraat in Roeselare. Naast de aanleg en het onderhoud van tuinen specialiseerde hij zich onder meer in openbare groenwerken. Later kreeg zoon Stefaan eveneens de tuinkriebels te pakken: hij stapte na zijn studies tuinarchitectuur mee in de zaak, die meer op particuliere tuinconcepten ging focussen. Begin 2000 namen Stefaan en zijn vrouw Ann het roer over en bouwden het familiebedrijf uit tot een totaalverhaal waarmee ze meermaals de wedstrijd van De Vlaamse Tuinaannemer wonnen. Intussen staat ook hun dochter Elke klaar om een frisse wind door Tuinen Brouckaert te laten waaien.

Stefaan, Ann en Elke Brouckaert
AF Fotografie AF C4948

Diensten

Totaalpartner in tuinprojecten

Vandaag beschikt Tuinen Brouckaert over een compleet machinepark en een eigen boomkwekerij om elk project van A tot Z en volgens de modernste technieken te kunnen beheren. Zo ontfermen we ons zowel over de uitwerking van een tuinontwerp als over de aanleg en het onderhoud van gras, bomen en beplanting. Maar daar stopt het niet: je rekent op ons voor de volledige afwerking van jouw buitenruimte, van tuinpaden en sierbeelden tot zwemvijvers. Droom je van een groene omgeving voor jouw bedrijf? Ook daarvoor kan je bij ons terecht!

Naar onze diensten
Shutterstock 1585488130

To plant a garden

is to believe in tomorrow

Hoe we jouw tuindroom waarmaken? Eerst en vooral luisteren we naar je verhaal. Wat is jouw voorkeurstijl en welke vereisten heb je naar onderhoudsvriendelijkheid toe?

Na een gesprek tekent een toegewijde tuinarchitect een plan uit voor jouw tuin op basis van de digitale opmeting door ons automatisch meetstation. Daarmee kunnen we op voorhand alle verhoudingen tot op de centimeter controleren en inspelen op mogelijke hoogteverschillen.

Eens het ontwerp volledig naar wens is, maken we een offerte op voor de aanleg, die je op basis van je budget meteen integraal of stapsgewijs laat uitvoeren. Benieuwd hoe we jouw tuin kunnen transformeren?

Maak een afspraak
Over ons

Inspiratie opdoen?

Wandel mee door

onze tuinprojecten

Bekijk alle realisaties

Vertel ons hoe jouw

tuindroom eruitziet

Maak een afspraak
Akkoord