Wel blauw water, geen chemicaliën

Modern, milieuvriendelijk, onderhoudsarm... Ben je overtuigd van de voordelen die een natuurzwembad biedt maar palmt er momenteel een traditioneel zwembad alle plek in je tuin in? Onze partner Biotop ontwikkelde dé oplossing. Bij Tuinen Brouckaert kan je terecht voor de ombouw van een zwembad met chloorsysteem tot een volledig natuurlijke Living Pool, waarbij de aanwezige watercirculatie inclusief skimmer, pomp en zandfilter behouden kan blijven.

Meer over de Living Pool van Biotop

Als exclusief verdeler van Biotop kies je bij Tuinen Brouckaert voor 30 jaar ervaring in het ontwerp en de aanleg van natuurzwembaden op maat.

Over ons
Living Pool 1

Hoe werkt het?

Bij de ombouw van een chloorbad tot een natuurzwembad wordt enkel het chloreren stopgezet. We bouwen een extra converterput in, bestaande uit een biologische filter, een kleine pomp en de PhosTec-Upstream fosfaatfilter. De converterput wordt naast de bestaande kuip geplaatst en daarop aangesloten via een aan- en afvoerleiding. Je hoeft dus niet te investeren in een volledig nieuw systeem, waardoor je de kosten voor een natuurzwembad aanzienlijk kan drukken. De pomp voor de biocirculatie is bovendien zeer energiezuinig.

Realisaties

Natuurlijk water om

bij weg te dromen

Bekijk alle realisaties

Een natuurzwembad op maat

van jouw tuin?

Contacteer ons
Akkoord