Het paradijs in je tuin

Een natuurlijk gezuiverde zwemvijver verleent je de serene uitstraling van een klassieke vijver, met daarbovenop de luxe om rustig pootje te baden in helder water. De vijverplanten zorgen immers niet enkel voor een streepje groen maar staan ook in voor de filtering van het water.

De vorm van een Swimming Pond van Biotop is volledig naar wens te ontwerpen. Je kan perfect waterornamenten zoals een bronsteen of een waterval toevoegen om het natuurlijke charmegevoel nog meer te benadrukken. Een gelijke verhouding tussen het zwem- en plantgedeelte en een diepte van minimaal 140 cm is weliswaar aangeraden voor een optimale werking van het systeem.

Onze demo-zwemvijver bezoeken?

Als exclusief verdeler van Biotop kies je bij Tuinen Brouckaert voor 30 jaar ervaring in het ontwerp en de aanleg van zwemvijvers op maat.

AF Fotografie AF C5945
AF Fotografie AF C5995

Hoe werkt het?

Een Swimming Pond van Biotop steunt op een uniek zuiveringssysteem, waarbij waterplanten het water op natuurlijke wijze schoon houden in combinatie met een bio-compactfilter. De toevoeging van chemicaliën wordt daardoor totaal overbodig. Onze tuinarchitecten geven jouw zwemvijver graag vorm op maat van je huidige tuinplan of nemen je idee mee bij de uitwerking van een totaalontwerp.

Ontdek de volledige werking en alle voordelen van een Swimming Pond van Biotop in de brochure.

De voordelen van

een Biotop-zwemvijver

Realisaties

Natuurlijk water om

bij weg te dromen

Bekijk alle realisaties

Een zwemvijver op maat

van jouw tuin?

Contacteer ons
Akkoord